+31206140197 info@bodyworks.nl

EEN STAP HOGER DAN DE REST

Ontworpen in prachtige stijl, diversiteit en innovatie. De BlenderBottle® Sportmixer® houdt je bij in de uitdaging van je actieve en drukke levensstijl en bewijst wat het betekent om een “waterfles” te zijn…

ZACHT SMAAKT GOED

Zeg maar “dag” met je handje tegen klonterige eiwitshakes en “hallo” tegen goed smakende shakes zonder klonten. Ons gepatenteerde mix systeem maakt gebruik van de originele BlenderBall® wire wisk van chirurgisch staal – die je alleen in de originele BlenderBottle® shakebekers vindt om zelfs dikke ingrediënten goed te mixen.

CLIP IT, LOOP IT, HANG IT

De SportsLoop™ is verrassend handig – je vraagt je af hoe je het ooit zonder hebt kunnen doen.

100% LEKVRIJ

Draai de SportMixer deksel strak aan en hoor klik als je de drinkdeksel dicht doet en je bent kaar voor de start.

TOTAAL GEEN ERGERNIS

Gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit materialen. BlenderBottles® Originele shakebekers zijn altijd BPA en Phthalate VRIJ (dus GEEN giftige weekmakers).

VLEK- EN GEURVRIJ

Gemaakt van zeer sterk Eastman Tritan™ plastic laat de SportMixer™ je genieten van de shake van vandaag zonder dat je de shake van gisteren ook nog proeft.

VLEK- EN GEURVRIJ

Gemaakt van zeer sterk Eastman Tritan™ plastic biedt de SportMixer™ je superieure helderheid en duurzaamheid, zonder op veiligheid in te leveren.

CLIP IT, LOOP IT, HANG IT

De veelzijdige SportsLoop™ is verrassend handig en laat je gemakkelijk jouw SportMixer™ aan je sporttas of rugzak hangen om overal mee te nemen.

STEVIGE HOUVAST

De SportsGrip™ geeft je een goede grip of je nu een eiwitshake maakt of je fles vast houdt tijdens het sporten.

VOEG EEN BEETJE SMAAK TOE

Workouts en werkdagen kunnen eentonig worden, maar dat betekent niet dat je shakes dat ook moeten zijn. Voeg ingrediënten zoals pindakaas, appelmoes of yoghurt toe aan je proteïneshakes of maaltijdvervangende shakes voor meer smaak. De BlenderBall® mengt het met gemak !