+31206140197 info@bodyworks.nl

DE ULTIEME ALLES IN 1 OPLOSSING

Supplementen, snacks, pillen, en vloeistof – alles in dezelfde fles. Met natuurlijk de BlenderBall® wire wisk en unieke Twist n’ Lock™ containers. De Originele BlenderBottle® ProStak® is dé alles in 1 oplossing voor de sporter maar ook voor kinderen. Met de ProStak in de schooltas drinken in de fles en komkommer of worteltjes in het containertje. ALLES bij elkaar!

ZACHT SMAAKT GOED

Zeg maar “dag” met je handje tegen klonterige eiwitshakes en “hallo” tegen goed smakende shakes zonder klonten. Ons gepatenteerde mix systeem maakt gebruik van de originele BlenderBall® wire wisk van chirurgisch staal – die je alleen in de originele BlenderBottle® shakebekers vindt om zelfs dikke ingrediënten goed te mixen.

CLIP IT, LOOP IT, HANG IT

De StayOpen™ flip cap is geïntegreerd in de deksel. Deze is verstelbaar en geeft je de mogelijkheid meer te dragen als je je handen vol hebt en is handig om je sleutels aan te bevestigen.

100% LEKVRIJ

Draai de Classic deksel strak aan en hoor klik als je de drinkdeksel dicht doet en je bent kaar voor de start. Je weet met de originele BlenderBottle® zeker dat je (sport) tas droog blijft.

GEEN ERGERNIS

Gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit materialen. BlenderBottles® Originele shakebekers zijn altijd BPA en Phthalate VRIJ (dus GEEN giftige weekmakers).

TWIST N’ LOCK TECHNOLOGIE

De ProStak™ heeft een unieke manier om compartimenten aan elkaar te sluiten. Zo kun je supplementen, snacks of wat dan ook handig meenemen. Zelfs zonder de fles.

NU OF NOOIT

Met een kwartslag kunnen de bakjes gemakkelijk los of aan elkaar gemaakt worden.

GEPATENTEERD LOOP / RING ONTWERP

Verrassend handig! De verstelbare loop /ring maakt het mogelijk om de fles gemakkelijk te dragen. Zelfs als je je handen vol hebt.

MET PILLEN POTJE

Het verborgen pillendoosje zit aan de binnenkant van een potje (expansion pak).

DENK GROOT

Vergroot de opslag van je BlenderBottle® Prostak® met 3 extra potjes en een Twist n’Lock pillendoosje. Extra 100 cc en 150 cc verdubbelen de oorspronkelijke inhoud van je systeem en de 250 cc geeft je nog meer ruimte om veel shakes, snacks, groente of fruit mee te nemen. Wat jij wilt!