Jouw Action Hero BlenderBottle!

820 ML Krachtshakes. Net zo sterk worden als jouw Hero!

MARVEL® BlenderBottle Shakers | 820 ML

Jouw favoriete Action Hero BlenderBottle® by Marvel®

Nu verkrijgbaar.

The FITNESS PRO – now in the officially licensed MARVEL® superhero outfit BlenderBottle®.

Het logo van jouw MARVEL® Action Hero op je BlenderBottle®

820 ml met je favoriete shake of water! Genoeg om niet uit te drogen tijdens je workout en ook met je shake heb je volop ruimte! Of je nu houdt van Spiderman, Thor of welke Action Hero dan ook. Wij hebben de shaker voor jou! 

820 ML. Genoeg ruimte voor een heerlijk shake zonder klonten.

De FITNESS PRO – nu in de officieel gelicentieerde MARVEL®-superheldenoutfit!

Je shaker ruikt nooit meer na de laatste shake, dankzij het unieke Eastman Tritan materiaal. De BlenderBottle Pro28 – Marvel® profiteert van onze ervaring met zijn grote broer de Pro45, evenals de krachtige Sportmixer®. Het combineert de voordelen van het materiaal van de sportmixer en de eigenschappen van de Pro45.

Ben je vergeten eerst de vloeistof bij te vullen? Geen reden om je zorgen te maken. Door de afgeronde basis kan de BlenderBall het laatste poeder mengen. Door de combinatie van beide maakt het niet uit of het poeder of het water als eerste in de shaker belandt.

EXTRA WIJDE MOND

Extra gemakkelijk om schoon te maken door de brede opening.

CLIP IT, LOOP IT, HANG IT

De SportsLoop™ is verrassend handig – je vraagt je af hoe je het ooit zonder hebt kunnen doen.

100% LEKVRIJ

Draai de SportMixer deksel strak aan en hoor klik als je de drinkdeksel dicht doet en je bent kaar voor de start.

TOTAAL GEEN ERGERNIS

Gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit materialen. BlenderBottles® Originele shakebekers zijn altijd BPA en Phthalate VRIJ (dus GEEN giftige weekmakers).

VLEK- EN GEURVRIJ

Gemaakt van zeer sterk Eastman Tritan™ plastic laat de SportMixer™ je genieten van de shake van vandaag zonder dat je de shake van gisteren ook nog proeft.

RONDE ONDERKANT

Eerst je poeder en dan vloeistof in je BlenderBottle gedaan? NO PROBLEMO! Door de ronde onderkant mix je alsnog alles helemaal goed.

SPOUTGUARD™

Open de dop gemakkelijk en veilig zonder het drinkopening aan te raken. Veilig en schoon. Je immuun systeem zal je dankbaar zijn!

EXPANSION PAK PAST ERIN !

Doe de ProStak Expansion Paks (apart te koop) in de BlenderBottle om maar liefst 100, 150 of 250 ML supplementen en meer mee te nemen voor onderweg.

VOEG EEN BEETJE SMAAK TOE

Workouts en werkdagen kunnen eentonig worden, maar dat betekent niet dat je shakes dat ook moeten zijn. Voeg ingrediënten zoals pindakaas, appelmoes of yoghurt toe aan je proteïneshakes of maaltijdvervangende shakes voor meer smaak. De BlenderBall® mengt het met gemak !