+31206140197 info@bodyworks.nl

WAT IS JOUW HANDTEKENING ?

NIEUW. Signature Sleek. Leuke ontwerpen en kwaliteit zoals je gewend bent!
Een creatieve geest verwerkt in de BlenderBottle Shaker.

BESTEL NU

WEER VERRASSEN WE DE WERELD!

Verras je zelf of een vriend(in). Als cadeau omdat ze zo mooi en functioneel zijn. Signature Sleek. Dat is jouw handtekening!

Hiernaast zie je de RealTree Camo! Geen enkele shaker heeft dit design en natuurlijk is BlenderBottle de allereerste. Mooi, stevig, leuk en (on)opvallend! Eh in het bos dan….

De RealTree Camo en de Signature Sleeks zijn conversations pieces. Perfect in gebruik en tja.. gewoon te gek voor woorden. Maar zeker wel de daden!

ZACHT SMAAKT GOED

En ook bij de Signature Sleek! Zeg maar “dag” met je handje tegen klonterige eiwitshakes en “HALLO” tegen goed smakende shakes zonder klonten. Ons gepatenteerde mix systeem maakt gebruik van de originele BlenderBall® wire wisk van chirurgisch staal – die je alleen in de originele BlenderBottle® shakebekers vindt om zelfs dikke ingrediënten goed te mixen.

CLIP IT, LOOP IT, HANG IT

De SportsLoop™ is verrassend handig – je vraagt je af hoe je het ooit zonder hebt kunnen doen.

100% LEKVRIJ

Draai de SportMixer deksel strak aan en hoor klik als je de drinkdeksel dicht doet en je bent kaar voor de start.

TOTAAL GEEN ERGERNIS

Gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit materialen. BlenderBottles® Originele shakebekers zijn altijd BPA en Phthalate VRIJ (dus GEEN giftige weekmakers).

VLEK- EN GEURVRIJ

Gemaakt van zeer sterk Eastman Tritan™ plastic laat de SportMixer™ je genieten van de shake van vandaag zonder dat je de shake van gisteren ook nog proeft.

VLEK- EN GEURVRIJ

Gemaakt van zeer sterk Eastman Tritan™ plastic biedt de SportMixer™ je superieure helderheid en duurzaamheid, zonder op veiligheid in te leveren.

CLIP IT, LOOP IT, HANG IT

De veelzijdige SportsLoop™ is verrassend handig en laat je gemakkelijk jouw SportMixer™ aan je sporttas of rugzak hangen om overal mee te nemen.

STEVIGE HOUVAST

Met de smalle onderkant, past de SportMixer® Signature Sleek™, in de meeste auto- en workout apparaten beker houders.

VOEG EEN BEETJE SMAAK TOE

Workouts en werkdagen kunnen eentonig worden, maar dat betekent niet dat je shakes dat ook moeten zijn. Voeg ingrediënten zoals pindakaas, appelmoes of yoghurt toe aan je proteïneshakes of maaltijdvervangende shakes voor meer smaak. De gepatenteerde BlenderBall® mengt het met gemak ! OOK MET DE SIGNATURE SLEEK!