VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BLENDERBOTTLE®

Zijn alle BlenderBottle producten BPA (giftige weekmakers) vrij?

Ja zeker! Alle BlenderBottle producten zijn – en waren altijd al – BPA vrij.

Zijn de BlenderBottle® producten gepatenteerd / beschermd tegen namaak?

Ja. Onze BlenderBottle producten (incl. de GoStak™) zijn beschermd onder diverse Amerikaanse en internationale patenten. Geregistreerd en sommige “pending”. BlenderBottle USA en haar partners gaan fel in tegen namaak en beschermen haar intellectuele eigendomsrechten. BlenderBottle®™ en BlenderBall®™ zijn geregistreerde handelsmerken.

Ik heb een “28 oz” / 820 ml BlenderBottle® besteld, maar de maattabel aanduiding gaat maar tot “20 oz” / 590 ml? Heb ik verkeerd besteld?

Nee. Je hebt niet verkeerd besteld. De totale inhoud van de BlenderBottle® gaat tot de bovenrand. Dus tot de rand is 28 oz / 820 ml. De ounce en millimeter aanduiding gaan niet door tot boven wegens esthetische redenen.

Zijn alle BlenderBottles® vaatwas bestendig?

Ja. Alle onderdelen (incl. de BlenderBall®) zijn vaatwasbestendig. Wij raden aan om de BlenderBottle® in het bovenste rek van de vaatwasser te doen. De BlenderBall® kan bij het bestek.

Zijn alle BlenderBottle® producten vrij van lood?

Ja dat zijn ze zeker.

Waar is de BlenderBall® van gemaakt?

De gepatenteerde BlenderBall® is gemaakt van gepolijst 316 (chirurgisch) roestvrij staal.

Kunnen de BlenderBottles® in de microwave / magnetron?

Ondanks dat het plastic waar de BlenderBottles van gemaakt zijn veilig is, wordt het streng afgeraden de BlenderBottle® met inhoud in de magnetron op te warmen. De lekvrije deksel op de fles kan druk opbouwen als deze gesloten in de magnetron wordt geplaatst. Als de inhoud heet wordt kan bij het openen de inhoud eruit spuiten door de druk. Indien u wel de BlenderBottle® in de magnetron gebruikt dan zonder de deksel erop en natuurlijk ZONDER BlenderBall® !

Kan ik mijn BlenderBottle® invriezen?

In het algemeen raden we invriezen van je BlenderBottle® af. Het plastic wordt hard en kan gaan breken. Als je toch wilt invriezen.. Laat dan ruimte over in het flessendeel omdat de inhoud zal uitzetten en de Flipcap open. Laat de BlenderBall® niet in de fles. Zeker niet als je de inhoud wilt ontdooien ineen magnetron.

Kan ik de BlenderBottle gebruiken met hete dranken?

Nee. Hete of warme inhoud kan druk opbouwen in de fles en kan de FlipCap™ open laten springen en de inhoud kan er dan uitspuiten.
Sommige ingrediënten zoals pannenkoekenmix kunnen ook druk opbouwen tijdens het shaken / schudden. De gebruiker zou een vinger op de FlipCap™ moeten houden en op moeten letten tijdens het openen. Open sowieso altijd de FlipCap™ van je gezicht af.

Ik zie soms shakebekers en logo’s die lijken op een BlenderBottle®. Hoe weet ik dat ik een echte BlenderBottle® heb?

De BlenderBottle® is een gepatenteerd product. We hebben een –private label – programma om onze BlenderBottle® te co-branden (samen op een fles) met het logo van een bedrijf. Op iedere BlenderBottle® product en in de deksel staat de merknaam BlenderBottle® gestanst. Je vind daar ook de patent informatie.
Als je een namaak product hebt of ziet. Neem dan contact met ons op.

Kan ik een onderdeel bestellen?

Ja dat kan. We hebben onderdelen voor ieder BlenderBottle® product. Neem hiervoor contact met ons op of bel met +31 (0)20-6140197.

Waar worden de BlenderBottle® producten gemaakt?

Het USA hoofdkantoor is in Lehi in de staat Utah. Voor Benelux in Midwolda, Groningen. Al onze producten worden ontworpen in de Verenigde Staten en geproduceerd in China in de beste fabrieken. Er is in onze fabrieken een streng kwaliteitstoezicht en vriendelijke werkomstandigheden met het hoogste certificaat van de ICTI Care Foundation.

Krijg ik een tracking code van mijn BlenderBottle® bestelling?

Iedere BlenderBottle® bestelling wordt verzonden met en Track and Trace nummer. U kunt online uw zending volgen. Als uw bestelling bij ons verzonden is krijgt u uit ons shopsysteem een melding.

Sturen jullie de BlenderBottle® overal naar toe?

Ja en met alle plezier. De verzendkosten kunnen vanzelfsprekend verschillen.