+31206140197 info@bodyworks.nl

GROOT IS EEN UNDERSTATEMENT!

GROTER DAN DIT IS ER NIET !

ONZE GROOTSTE SHAKER OOIT!

De REUS onder de shakers. Een massieve 1.3 LITER shaker. GROOT en STERK met extra grote Blenderball!

ONZE GROOTSTE SHAKER OOIT!

590 ml, 820 ml, 1300 ml. Ja Ja. Wat een maat de Pro45 ! 1,3 liter met je favoriete shake of water! Genoeg om niet uit te drogen tijdens je workout en ook met je shake heb je volop ruimte!

1.3 liter. SUPER BIG

Meer volume… Groter dan groots! Als je traint is het lekker om extra ruimte te hebben. De PRO45 is dan jouw shaker! En ook bij de PRO45: Zeg maar “dag” met je handje tegen klonterige eiwitshakes en “hallo” tegen goed smakende shakes zonder klonten. Ons gepatenteerde mix systeem maakt gebruik van de EXTRA GROTE originele BlenderBall® wire wisk van chirurgisch staal – die je alleen in de originele BlenderBottle® shakebekers vindt om zelfs dikke ingrediënten goed te mixen.

EXTRA WIJDE MOND

Extra gemakkelijk om schoon te maken door de brede opening.

CLIP IT, LOOP IT, HANG IT

De SportsLoop™ is verrassend handig – je vraagt je af hoe je het ooit zonder hebt kunnen doen.

100% LEKVRIJ

Draai de SportMixer deksel strak aan en hoor klik als je de drinkdeksel dicht doet en je bent kaar voor de start.

TOTAAL GEEN ERGERNIS

Gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit materialen. BlenderBottles® Originele shakebekers zijn altijd BPA en Phthalate VRIJ (dus GEEN giftige weekmakers).

VLEK- EN GEURVRIJ

Gemaakt van zeer sterk Eastman Tritan™ plastic laat de SportMixer™ je genieten van de shake van vandaag zonder dat je de shake van gisteren ook nog proeft.

RONDE ONDERKANT

Eerst je poeder en dan vloeistof in je BlenderBottle gedaan? NO PROBLEMO! Door de ronde onderkant mix je alsnog alles helemaal goed.

SPOUTGUARD™

Open de dop gemakkelijk en veilig zonder het drinkopening aan te raken. Veilig en schoon. Je immuun systeem zal je dankbaar zijn!

EXPANSION PAK PAST ERIN !

Doe de ProStak Expansion Paks (appart te koop) in de Pro45 om maar liefst 650cc’s supplementen en meer mee te nemen voor onderweg.

VOEG EEN BEETJE SMAAK TOE

Workouts en werkdagen kunnen eentonig worden, maar dat betekent niet dat je shakes dat ook moeten zijn. Voeg ingrediënten zoals pindakaas, appelmoes of yoghurt toe aan je proteïneshakes of maaltijdvervangende shakes voor meer smaak. De BlenderBall® mengt het met gemak !