SIMPEL. DRAAGBAAR. VEELZIJDIG.

GoStaks; een slim en goed uitziend voordeel in draagbare voeding. Stevige potjes die goed sluiten om poeders, vitamines, supplementen, snacks en veel meer te kunnen vervoeren. Ze nemen weinig ruimte in en zijn zeer gemakkelijk in gebruik en passen in de SportMixer™ om extra ruimte in je sporttas te hebben! De GoStak zorgt ervoor dat je er altijd voor klaar bent.

NEEM MEE WAT JE NODIG HEBT

De GoStaks zijn ontworpen om er mooi uit te zien en nemen niet veel plaats in. Ze hebben genoeg ruimte voor je supplementen zonder dat je hele sporttas vol zit. Ga je een paar dagen weg? Neem een paar 150 cc potjes gevuld met supplementen mee en je hebt altijd alles bij de hand voor je dagelijkse shake.

VERWIJDERBAAR HANDVAT

Het Starter 4Pak wordt geleverd inclusief een handvat dat ook gemakkelijk afgeschroefd kan worden. Met het handvat kun je snel en eenvoudig de GoStak aan je sporttas of rugzak koppelen.

VLEK- EN GEURVRIJ

Gemaakt van zeer sterk Eastman Tritan™ plastic, blijven de GoStaks,de aan elkaar te koppelen sluitbare potjes, schoon, doorzichtig en fris, ongeacht wat er de vorige dag in zat.

TWIST N’ LOCK TECHNOLOGIE

Je verbindt de verschillende GoStak potjes gemakkelijk in iedere gewenste volgorde. Een kwartslag verbindt ze aan elkaar. Een simpele maar effectieve manier van gebruikersgemak. En ja… de GoStak past in je BlenderBottle Sportmixer™ of BlenderBottle® Classic (zonder het handvat en als er geen vloeistof in je BlenderBottle® zit).

LADEN EN SLUITEN

Je verbindt de GoStak potjes gemakkelijk met een kwartslag.

PAST PERFECT

Doe de GoStak™ in je BlenderBottle® Classic ™ of BlenderBottle Sportmixer™ om ruimte te besparen in of aan je tas

MIX EN COMBINEER

Maak de combinatie die je nodig hebt. Er zijn verschillende GoStak™ maten verkrijgbaar

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Gebruik je geen supplementen? Geen probleem. Je kunt je GoStak™ ook gebruiken voor:

  • Vitaminen & Pillen
  • Fruits & groentes
  • Noten & mueslis
  • Dipsaus en stukjes kaas
  • Snacks & snoep
  • Reisspulletjes & nog veel meer…