5 manieren om je (eiwit) shake GOED TE MAKEN

Eiwitshakes hebben geen goede reputatie. Ze staan bekend dat ze klonterig, plakkerig en vaak geen super lekkere smaak hebben. Zelfs met de introductie van nieuwe smaken zoals Mint Chocolade, Cake smaak en Pindakaas, zijn post-workout shakes zijn vaak nog …bah! Na een goede workout heb jij recht op een goed gemixte, goed smakende shake. Je hebt het verdiend!

Hier bij BlenderBottle™ weten we het een en ander van het maken van een uitstekende shake en hebben we wat simpele suggesties om je (voor de workout) gemaakte shake een beloning te laten zijn en geen straf.

1. Yoghurt

Er is een reden waarom de zuivelafdeling in de supermarkt gedomineerd wordt door yoghurt producten. Het smaakt heerlijk en het is gezond! De uitgebreide keuze van smaken is iets goeds en geven je tal van opties om uit te kiezen. Kies er één en probeer het! Je zal er geen spijt van hebben. Voeg je een deel yoghurt toe aan je volgende shake! Ik zeg DOEN!

2. Honing

Honing is een van de beste energiebronnen die de natuur te bieden heeft. Dus voeg een beetje toe aan je volgende shake! Wij raden een beetje honing aan om toe te voegen in je shake voor een extra boost na je workout. Voeg een eetlepel toe aan je volgende shake! LEKKER!

3. Cinnamon

Kaneel is een makkelijke manier om je post workout shake even “up te spicen”. Het voegt wat toe aan je workout shake. Het past uitstekend bij de klassieke smaken zoals vanille, chocolate en banaan. Voeg gewoon 1/4 eetlepel toe aan je volgende shake en je zal de kracht van kaneel het merken!

4. Banaan

We hebben al eerder de gezondheidsvoordelen van bananen aangeprezen. Ze zijn een goede toevoeging aan iedere shake. Ze zorgen voor een goede smaak en natuurlijke energie.
TIP! Voor het pellen kneed je de banaan voorzichtig met je vingers, open je de banaan aan een van de uiteindes en druk de banaan zo in je BlenderBottle™ en shaken maar! Niet vergeten je gepatenteerde BlenderBall™ in je shaker te doen natuurlijk. Dus… Gaan met die banaan!

5. Mix it Smooth. Dat kan alleen met de Originale BlenderBottle™

Gebruik de Originele BlenderBottle™. Kijk, we zijn geen schaamteloze zelf promoters maar… de BlenderBall™ wire whisk van chirurgisch staal, die je uitsluitend vindt in de Originele BlenderBottle™ mixt bijna alles wat je wenst. Het is gewoon een feit. Geen stukjes harde appel maar wel rijp fruit, besjes, meloen, mango, granen enz. De BlenderBall™ maakt het in een gladde lekkere shake!  BlenderBottles zijn er in diverse maten, kleuren en modellen. Er past er zeker 1 bij jou!